Subaru Legacy 2015 Nasıl Bir Arabadır ?

Subaru Legacy 5

Subaru Legacy 2015 nasıl bir arabadır ? Alınır mı ? 

Subaru Legacy 3

Dünyanın sayılı otomobil markaları arasında yer alan Subaru, sürekli 4×4 çekiş sistemine sahip araçları ile tanınmaktadır. Japonya da üretim yapan marka özellikle, Dünya Ralli Şampiyonasında kullandığı otomobili olan Subaru İmpreza ile en fazla reklama sahip olsa da markanın en gösterişli aracı ise 25 yıldırı aşan marka tarafından sürekli olarak üretilen Legacy modeli de büyük severler için üretilmiş bir araçtır. Marka şimdilerde Yeni Subaru Legacy ile üretime hazırlanırken Cenevre ve Los Angeles otomobil fuarlarında görücüye çıkardığı concept aracı ile yeni Legacy’nin nasıl bir araç olacağını göstermektedir.

Subaru Legacy 4
Tasarım olarak daha önceki versiyonlarından çok farklı olan bu araç, son derece güçlü, kaslı ve aynı zamanda teknolojinin imkânlarını kullanarak estetik bir görünüme sahiptir. Ön bölümde kullanılan tampon ve farları ile son derece kusursuz bir tasarım sergileyen Subaru mühendisleri yeni Legacy ile sınıfında çok iddialı bir konuma geleceklerdir.

Yeni Subaru Legacy, markanın en güçlü seri üretim motorlarına sahiptir. Özellikle dünyada birkaç markanın kullandığı Boxer tipi motorları ile rakiplerine bir hayli zor anlar yaşatan performansları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. İç aksamında kullandığı çizgiler ve bu çizgilerin ortaya koyduğu tasarım adeta markanın yeniden keşfedilmesini ve modelin daha önceki versiyonlarından ayrı tutulmasına sebep olmuş gibi. Subaru yeni Legacy’nin kaputunun altında ise yine daha önceki motorları olan 2.0 lt’nin üzerinde hacme sahip motorları uygun görmektedir.

Piyasası subarunun pek olmadığından zor satılan araçlar listesindedir,Ama Subaru araçları sağlamlığı ve seriliği ile ön plandadır.

Subaru Legacy 5 Subaru Legacy 2 Subaru Legacy 1

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir