Hyundai Tucson Nasıl Bir Araba Alınır Mı ?

hyundai tucson 1

Hyundai Tucson Nasıl Bir Araba Alınır Mı ?

Güney Kore devi Hyundai, araba ihtiyacı olan hemen herkesin ihtiyaçlarına ve kesesine uygun olarak ürettiği otomobilleriyle dikkat çekmektedir. İlk olarak 2005’te piyasaya sürülen Hyundai Tucson, arazi aracı olarak çok tutuldu.

2 litre hacimli ve 113 beygir gücündeki motoru ile maksimum 2000 tork üretebilmektedir. 4325 mm uzunluğunda, 1795 mm genişliğinde ve 1680 mm yüksekliğinde olan Hyundai Tucson, geniş iç hacmi sayesinde ferah bir yolculuk imkanı sunmaktadır. 2006 yılında sınıfının en az sorun çıkarak aracı ve 2007 yılında da Auto Pacific Sınıfının en ideal aracı ödülünü alarak kalitesini ispatlamıştır.

hyundai tucson 1

Değişkenli elektronik çekiş sistemi sayesinde yol ve hava durumuna göre çekiş desteği sağlayan Hyundai Tucson, yakıt tüketiminde de oldukça cimri davranmaktadır. Şehir içi 8,9 litre, şehir dışı 6,2 litre ve ortalama 7,1 litre yakıt tüketimi ile cebinizin dostu olmaktadır. & ileri otomatik vitesi bulunmaktadır. Güvenlik önlemlerinin de had safhada tutulduğu Hyundai Tucson, sürücü, ön yolcu ve yan hava yastıkları ile olası bir kaza durumunda en az hasar görülmesini sağlamaktadır.

hyundai tucson 2

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir