BMW X3 Nasıl Bir SUV Alınır Mı ? Özellikleri Neler

2015 bmw x3 2 695x462 1

BMW X3 Nasıl Bir SUV Alınır Mı ? Özellikleri Neler

2015 bmw x3 1

Alman otomobil devi BMW’nin orta sınıf arazi aracı olan X3 yeni çizgi ve tasarım değişikliği ile kullanıcıları ile buluşmaya hazırlanıyor. Aracın bir önce ki kasasına nazaran oluşturulan son derece estetik ve gölgelendirme yapılmış çizgileri aracı daha da heybetli hale getirmektedir. BMW mühendislerinin son derece başarılı bir Ar-Ge çalışmasından sonra ortaya çıkan bu model daha kaslı ve heybetli bir görünüme sahiptir.

Son yıllarda araç kullanıcıları tarafından çok fazla tercih edilen SUV ve Crossover modelleri içerisinde de markalar arasında tatlı bir rekabet söz konusudur. BMW markası da kendi segmentinde bulunan Nissan Qashqai, VW Tiguan ve Audi Q3 modelleri ile yarışmaktadır.

2015 bmw x3 2

BMW X3 modelinde iç tasarımında da son derece cesur çizgilerden oluşturduğu kokpit ve özenle hazırlanmış olan deri koltukları aracı içerde bulunanlara çok güçlü kıldığı gibi ayrıca güvenli bir görünüm oluşturmaktadır. Aracın yeni tasarımı oldukça iyi olması ve kullanıcıların memnun kalmasını sağlayan görünümü acaba motoru ile ne kadar uyumlu.

BMW X3 modelinde Türkiye pazarında sadece bir adet motor seçeneği sunmaktadır. 2.0 lt motor hacmine, 184 Hp’lik bir güç ile donatılan bu motor 380 Nm gibi çok yüksek bir torka sahiptir. Son derece başarılı bir çalışmanın ürünü bu araç her türlü zorlu koşulda rahatlıkla baş edebilecek bir güce sahiptir. BMW X3 modelinde xDrive adı verilen sürüş sistemi ve TwinPower olarak isimlendirilen Turba dört silindirli dizel motoru kullanmaktadır. Bu motorun en güzel yanı istenilen güç performansını her türlü koşulda sağladığı gibi yakıt ekonomisine göre rakiplerinin çok önünde bir markadır. Şehir içinde 6,1 lt tüketen aracımız şehir dışında bu rakamı 5,3 seviyelerine kadar indirmektedir. Üstelik bu performansı yarı otomatik bir şanzıman ile gerçekleştirmektedir.

2015 bmw x3 3

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir