Renault Captur Nasıl Bir Araba ?

renault captur 1 150x100 1

Renault Captur Nasıl Bir Araba ?

renault captur 1

Renault Captur, Ford EcoSport, Vauxhall Mokka ve Nissan Juke ile rekabet eden küçük bir SUV otomobildir. Renault Clio’ya çok benzer olmasına rağmen, Captur’un uzun gövdesi çok daha fazla alana sahip olduğu anlamına geliyor. Yetişkinler için ön alanda ve arka koltuklar da gayet iyi derece de boş alan bulunuyor. Koltukların geriye kaydırılabilir olması sayesinde alanınızı daha fazla da genişletebiliyorsunuz.

Captur’un 450 litrelik bagaj alanı Clio’nunkinden önemli derecede daha büyük. Plastik kalitesi harika değil, ancak bu fiyata yansımış durumda ve aracın fiyatını nispeten ucuzlamış. Koltuğun yükseltilmiş olması sürücüye mükemmel görüş açısı sağlamış. Bunun dışında Captur’un sürüş deneyimi Clio’ya çok benzer.

renault captur 2

Benzinli motorlar 0,9 ve 1,2 litrelik formlarda ancak bu modellere standart olarak otomatik bir şanzıman takılıyor ve bu da performansı kısıtlıyor ve yakıt ekonomisini düşürüyor. Bunun yerine, daha verimli olan 1.5 litrelik tercih edebilirsiniz.

Standart kit, klima, cruise kontrol ve bir Bluetooth telefon bağlantısı içerir. Anahtarsız giriş standarttır – bu fiyat aralığındaki otomobil için nadir bir durum. –

Arabanın standart olarak altı hava yastığı, denge kontrolü, tepe tutma kontrolü ve acil fren asistanı bulunmaktadır; üç adet Isofix montajı ve anti-whiplash başlıkları vardır.

Satın almak için en ucuz model: 0.9-litre 90 Expression Plus benzin

renault captur 3

n düşük yakıt tüketim maliyetine sahip olan model: 1.5-litre 90 Dynamique S diesel

En hızlı model: 1.2 litre 120 Dynamique S benzin

En popüler model: 1.5-litre 110 Dynamique MediaNav

Windows 10 Home

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir